Inverteres Fujitsu klíma vásárlása esetén
beszerelés és üzembe helyezés 50 % kedvezménnyel!*
* Az ajánlat más akciónkkal nem összevonható!

GYIK

Szállítás és utánvéttel az Ön országába

A Hőségriadó webáruházán feltüntetett termékek árai tartalmazzák a 20 % forgalmi adót, az árhoz már csak a szállítási költség adódik hozzá, semmilyen más díj-csomagolási-, biztosítási költség - már nem számlázódik. A megrendelt termék ára garantált a a megrendelés idejétől a számla kiállításáig számítva. Az árut a megrendelést követő 2-3 munkanapon belül kézbesíti a futárszolgálat a megadott szállítási címre. Kérjük, feltétlenül olyan szállítási címet adjon meg ahol napközben elérhető. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon érdeklődhet. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. A második kiszállítási kísérlet után a kiszállítás költségét duplán kell megfizetni. A vevő köteles átvenni és kifizetni a megrendelt árut. A teljes végösszegről a vevő a megrendelés megadásánál még a megerősítés előtt van tájékoztatva.

Az utánvétes kiszállítás díjszabását a következő táblázat tartalmazza:

10.01-15 kg

15.01-20 kg

20.01-25 kg

25.01-30 kg

30.01-40 kg

1 930 Ft

2 250 Ft

2 510 Ft

2 780 Ft

 

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget a Bergman, s.r.o. állja, így önnek csak a termék árát kell kifizetnie, semmilyen plusz költséget nem számolunk fel!

Csomagolás

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

Kérjük, hogy közvetlen a csomagátvétel után ellenőrizze és bizonyosodjon meg a számla alapján, hogy Ön a rendelésének megfelelő terméke(ke)t kapta. Esetleges hiányosság esetén jelezze ügyfélszolgálatunk felé, a 06 70-3-250250 telefonszámon.

A sérült csomagolás esetében kárjegyzőkönyvet kell felvenni illetve a külsőleg fel nem ismerhető károkat a kiszállítást követő 7 napon belül írásban jelezze futárszolgálatnak a tőlük kapott visszaigazoló e-mail címre.
 

A honlapon szereplő/feltüntetett képek illusztrációk!

Cégeknek lehetőség van nettó áron vásárolni, amennyiben rendelkeznek érvényes EU-s adószámmal, azt a regisztrációnál megadják és egy cégkivonatot illetve az APEH által kiállított igazolólapot (vagy változásbejelentő lapot) elfaxolják a 00421367511686 faxszámra vagy a honlapon feltüntetett e-mail címre átküldik.

visszavásárlás esetén csak bontatlan termeket veszunk vissza!
ügyfélszolgállat : hétköznap : 8. - 16.00 óráig

Szerződéstől való elállás

A felhasználónak joga van az áru átvételétől számolva 7 munkanapon belül minden megadott ok nélkül elállni a szerződéstől. Ha a felhasználó így dönt, a következő feltételeket kell betartani :

  • Az átvett árut vissza kell küldeni a számlán feltüntetett címre
  • A visszaküldött árunak sértetlennek és bontatlannak kell lennie és szükséges az eredeti számlát mellékelni. A küldeményt ajánlatos bebiztosítani
  • A szerződéstől való elállás abban az esetben érvényes, ha az áru az átvevés napjától 7 munkanapon belül vissza van küldve
  • A visszaküldött áru átvétele után az eladó köteles 15 napon belül a szerződéstől való elállástól a vevőnek visszaküldeni a pénzt postai utalványon, vagy banki átutalással az ügyfél által megadott bankszámlájára, vagy közös megegyezés alapján az adott összeg levásárolható.
  • Abban az esetben, ha a felülírott feltételek nincsenek betartva, sajnos nem akceptálható a szerződéstől való elállás- ebben az esetben az áru vissza lesz küldve a fogyasztónak

REKLAMÁCIÓ

A fogyasztót kétéves szavatossági idő illeti meg a megvásárolt tartós fogyasztási cikkekre. A garancia nem vonatkozik az áru természetes elhasználódására avagy szakszerútlen használatára.
A klímaberendezéseket csak érvényes zöldkártyával rendelkező szakember telepítheti! A garancia csak a garanciajegy maradéktalan üzembehelyezői kitöltés után és annak postai úton történt visszaküldése után érvényes.
Garanciális problémák esetén magyarországi hivatalos szerződött szervizünk a SCOP Klima Kft.
1094 Budapest, Berzenczey u. 33.
Tel: 06 (70) 3-250-250
Fax: 06 (1) 219-0275
szerviz@klimaszalon.hu

Reklamáció esetén az eladó köteles haladéktalanul, bonyolultabb esetekben 3 munkanapon belül érdemi választ adni a panaszra, amely határidő nem azonos a hiba szakértői véleményezésének idejével. A panaszkezelés nem tarthat 3O napnál hosszabb ideig, ha viszont letelik ez az idő és nem történt előrelépés, akkor a fogyasztót ugyanazok a jogok illetik meg, mint javíthatatlan hiba esetén.
Ameddig a reklamált hiba eltávolítható,a vevőnek joga van a díjmentes javításra. Abban az esetben , ha a hiba nem elhárítható, a vásárló igényelheti a cserét vagy elhálhat a szerződéstől - visszaigényelheti a pénzt.
A vevő köteles az adott hibát az eladónak írásban reklamálni - postán vagy e-mailben .
A reklamációnál szükséges az eredeti számlát visszaküldeni, megadni a megrendelés számát, feltüntetni a termék pontos megnevezését és a hibát pontos leírással meghatározni.
 

A megrendelés folyamata:

Weboldalunkon keresztül kiválasztja az Önnek szükséges klímaberendezést és a megrendelő űrlap kitöltése után leadja megrendelését. Kollégáink 1 munkanapon belül visszaigazolják a megrendelését, illetve felveszik Önnel telefonon vagy e-mail-en keresztül a kapcsolatot.

  • Amennyiben a megrendelt termék megtalálható raktárkészletünkben, a megrendelés napján vagy azt követő napon kerül kiszállításra.
  • Abban az esetben, ha a kiválasztott termék nincsen a raktárkészletünkön, szállítási időtől függően 2-5 nap.
  • Néhány termék esetén előfordulhat átmeneti hiány a piacon, erről természetesen tájékoztatjuk.
  • Amennyiben a kiválasztott termékre szállítási bizonytalanság miatt nem tudunk előjegyzést felvenni, helyettesítő terméket ajánlunk hasonló árkategóriában, megegyező technikai paraméterekkel.

A megrendelést lehetőség van telefonon is leadni, a 06-70-3250250 telefonszámon, munkatársaink hétköznapokon reggel 8-este 20 óráig, szombati napokon reggel 10-14 óráig várják hívását.
 

A vételi ajánlattal kapcsolatos tudnivalók

A megrendeléskor Önnek lehetősége van bizonyos esetekben a weboldalon feltüntetett áraknál kedvezőbb árakon vásárolni, ehhez az szükséges, hogy megrendeléskor a vételi ajánlat mezőbe írja be azt a nettó összeget, amennyiért szeretné megvásárolni az adott terméket vagy termékeket.
Amennyiben vételi ajánlatott tett egy vagy több készülékre, 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot email-ben, vagy telefonon keresztül. Lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk azért, hogy az elérhető legkedvezőbb áron kapja meg a készüléket.

.
Ha mindent ellenőrzött, és megfelelőnek talált, a Minden adat rendben van, kérem a rendelés felvételét gombra kattintva elküldheti rendelését. Amennyiben elküldte rendelését, Ön kap egy e-mail-t amely tájékoztatja a rendelés tényéről, és a rendelési során megadott adatokról. Amennyiben meggondolta magát, vagy a rendelést nem Ön adta fel, rendelésének módosítását telefonon, vagy e-mail-ben kell kérnie!

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

minden 2011-es
LT SLIM
termékünket
teljesértékű, alternatív fűtésre ajánljuk
(üzemhatár: -20℃)
COP: 4.8


A kosár tartalma:


megrendelés menete
árszabás
Loading...


Adja meg adatait, visszahívjuk!

Klíma kereső

Hasznos linkek